top of page
  • Yazarın fotoğrafıİstasyonTEDÜ

Yaratıcı Araştırma Programı(CREP-YAP)


Üniversitemizin farklı akademik (iç mimarlık, rehberlik ve psikolojik danışmanlık, görsel iletişim tasarımı) ve araştırmaya yönelik idari birimlerinden (Araştırma Teknoloji İnovasyon Direktörlüğü, İstasyonTEDÜ, Uygulamalı Veri Bilimi Merkezi) disiplinlerarası bir ekiple, Engelsiz Filmler Festivali’ni (EFF) düzenleyen Puruli Kültür ortaklığıyla bir araştırma tasarlamak amacıyla Aralık 2021’den bu yana çalışmalar yürütüyoruz.


Bu çalışmalarda EFF üzerine/için, kesişimsellik, kapsayıcılık, erişilebilirlik eksenlerinde, veri odaklı bir değerlendirme ve izleme çerçevesi geliştirilmesine yönelik araştırma tasarımı geliştiriyoruz.



Bu tasarımı sunmak ve tasarıma dair geribildirim almak amacıyla 15-16 Eylül’de Adana’da düzenlenen 2. Film Festivalleri Sempozyumu'nda, 'Engelsiz Filmler Festivali (EFF) Üzerine/İçin BirAraştırma Tasarımı' temalı panel gerçekleştirdik.


14-16 Ekim 2022'de Eskişehir'de 17-23 Ekim 2022'de Ankara'da ve çevrim içi olarak gerçekleştirilen Engelsiz Film Festivali'nin gösterim programına ulaşmak için bu linke tıklayınız.

5 görüntüleme

İlgili Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page