top of page
  • Yazarın fotoÄŸrafıİstasyonTEDÃœ

'Incubators 4 Change' Projesi


İstasyonTEDÜ Erasmus+ Programı kapsamında, inovasyon için işbirliği ve iyi uygulamaların değişimi başlığı altında Avrupa Birliği tarafından fonlanmaya hak kazanan Incubators 4 Change (I4C) projesinde ortak olarak yer alıyor. Fransa'dan ESSEC Business School liderliğinde yürütülecek projenin diğer ortağı ise Avusturya'dan Social Impact Awards (SIA).


Ortaklar Toplantısı ve Açık Etkinliği


Incubators 4 Change (I4C) Projesi'nin son uluslararası ortaklar toplantısı 27-28 Haziran 2022 tarihlerinde Ankara'da İstasyonTEDÜ ev sahipliğinde gerçekleştirildi.


I4C Uluslararası Ortaklar Toplantısı'nın ilk gününde projenin genel değerlendirmesi yapıldı. Ayrıca proje ortakları proje çıktılarına son halini vermek üzere atölye çalışmaları yürüttüler. Dr. Öğr. Üyesi Burze YAŞAR ve İstasyonTEDÜ ekibi sosyal girişimcilik üzerine geliştirdikleri 6 modüllük eğitim programını ortaklarla paylaştılar.

Toplantının ikinci gününde gerçekleştirilen I4C Açık Etkinliği'nde ise Social Impact Award Avusturya Koordinatörü Stefanie Bessler'in sosyal girişimler için kapasite geliştirme ve sosyal girişimlerin refahına ilişkin sunumunu gerçekleştirdi.


Bessler'in sunumunu takiben Labo E&MISE ESSEC Sosyal Etki Ölçümü Uzmanı Clara Cohade sosyal etkinin yönetilmesine ilişkin bilgi ve tecrübelerini katılımcılarla paylaştı.

3 görüntüleme

İlgili Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page