top of page
  • Yazarın fotoğrafıİstasyonTEDÜ

İstasyonTEDÜ'den İki Yeni Proje

'Fostering an Inclusive Entrepreneurship Ecosystem in Turkey' Projesi


International Centre for Migration Policy Development (ICMPD) tarafından yürütülen Enhancer Programı (Sürdürülebilir Sosyo-Ekonomik Entegrasyonun Sağlanması için Girişimcilik Kapasitesinin Geliştirilmesi) kapsamında fonlanmaya hak kazanan proje ile sosyal girişimcilik alanında hizmet sunan aracı yapıların daha kapsayıcı destek programları tasarlamasına yönelik bir araç seti hazırlaması amaçlanıyor. Sosyal İnovasyon İnisiyatifi Derneği tarafından sunulan projenin ortakları Türkiye Sosyal Girişimcilik Ağı'nın kurucu ortaklarından Ashoka, İstasyonTEDÜ ve Koç Üniversitesi.


Social X-Change Projesi


Erasmus+ Programı kapsamında Association Groupe Essec liderliğinde, Universitat Ramon Llull Fundacio, Munich Business School, Impact Hub GmBH ve İstasyonTEDÜ'den oluşan konsorsiyum tarafından yürütülecek olan proje ile, araştırmaya yönelik işbirliklerini arttırmak, öğrenci ve çalışan değişimi ile kapasite geliştirmek, müfredatı geliştirecek çıktılar ve kaynaklar ortaya koymak, politika yapıcıların kararlarına etki etmek ve uygulayıcıları iyi örnekler ve araçlar üzerinden desteklemek amaçlanıyor. İstasyonTEDÜ'nün yanı sıra Araştırma, Teknoloji ve İnovasyon Direktörlüğü'nden Dr. Sanem Yalçıntaş ve İşletme Bölümü'nden Dr. Öğr. Üyesi Burze Yaşar da projede yer alıyor.

3 görüntüleme

İlgili Yazılar

Hepsini Gör

SocialEASE Projesi Fonlanmaya Hak Kazandı

Geçtiğimiz Mart ayında İstasyonTEDÜ ve TEDÜ Uluslararası Programlar Ofisi işbirliğiile hazırlanıp Erasmus+ programı kapsamında Türkiye Ulusal Ajansı’na sunulan “KA130-HED Yükseköğretim Hareketlilik Ko

bottom of page