• Yazarın fotoğrafıİstasyonTEDÜ

Time to Act in Türkiye: Impact Measurement and Management Zirvesi Gerçekleştirildi

TED Üniversitesi ve Etki Yatırımı Danışma Kurulu (EYDK) tarafından düzenlenen “Türkiye'de Harekete Geçme Zamanı: Etki Ölçümü ve Yönetimi” Zirvesi 11-12 Eylül 2023 tarihlerinde TED Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Zirve, etki ekonomisine geçiş ve Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları’na (SKAlara) ulaşma sürecinde etki ölçümü ve yönetimi alanının önemini vurguladı. Zirvede düzenlenen panellerde etki ölçümü ve yönetimindeki farklı standartlar ve çerçeveler, sosyal değer, yatırımın sosyal getirisi (SROI), SKA etki standartlarının etki yönetiminde kullanımı ve etki için veriden içgörü sağlama konuları uzmanlar tarafından tartışıldı.

Zirve’de Koç Üniversitesi Sosyal Etki Forumu liderliğinde kurulan Social Value Türkiye’nin,  UNDP SDG Impact, Duke Üniversitesi ve Etkiyap işbirliği ile geliştirilen “Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları İçin Etki Ölçümü ve Yönetimi” eğitiminin Türkçe versiyonunun lansmanı gerçekleştirildi.

Zirve ile ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.

7 görüntüleme

İlgili Yazılar