top of page
  • Yazarın fotoğrafıİstasyonTEDÜ

Türkiye Sosyal Girişimcilik Ağı (TSGA)Deprem Bölgesinde Sosyal İnovasyon Transferi Toplantıları

6 Şubat depremlerinin ardından İstasyonTEDÜ'nün kurucu ortakları arasında yer aldığı Türkiye Sosyal Girişimcilik Ağı (TSGA) tarafından depremden etkilenen bölgelerdeki kooperatifler, sosyal girişimler ve topluluklar için başlatılan afet koordinasyon çalışmaları devam ediyor.



Türkiye'deki sosyal girişimciliği destekleyen kurumları, afet sonrası bir araya getirmeyi amaçlayan VI. Sosyal Girişim Destek Kuruluşları Koordinasyon Toplantısıkapsamında Deprem Bölgesinde Sosyal İnovasyon Transferi Paneli düzenlendi. 26 Mayıs'ta çevrimiçi düzenlenen panelde Mobile School, Yuva ve Saha ekipleri deprem bölgesinde uyguladıkları sosyal inovasyon deneyimlerini katılımcılarla paylaştı.


26 Mayıs'ta çevrimiçi düzenlenen panelde Mobile School, Yuva ve Saha ekipleri deprem bölgesinde uyguladıkları sosyal inovasyon deneyimlerini katılımcılarla paylaştı.


Panelin kaydına bu linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.


Bu kapsamda hem afet sonrası bölgede gelişen hem de küresel ölçekte faaliyette olan sosyal inovasyon pratiklerini görünür kılmayı ve yeni çözümlere birlikte zemin oluşturmak amaçlayan ikinci Sosyal İnovasyon Transferi Paneli 7 Temmuz'da düzenlendi. 


Panelin kaydına bu linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.



Sosyal İnovasyon Transferi Panelleri duyurularını İstasyonTEDÜ ve TSGA Instagram Hesaplarından takip edebilirsiniz.

7 görüntüleme

İlgili Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page